Betalingsvilkår

Du kan velge mellom følgende betalingsalternativer:

Kortbetaling
Faktura – 14 dager
Delbetaling – Klarna konto

Kortbetaling:
Vi godtar betaling med VISA og Mastercard. Om du velger kortbetaling linkes du over til betalingssiden etter at du har bekreftet din ordre i kassens tredje steg. Oppgi kortnummer, kortets gyldighetstid og kortets CVC-kode. CVC-koden er de tre siste tallene i navnefeltet på kortets bakside.

Vi benytter oss av 3D Secure som er en sikkerhetsstandard laget av VISA og Mastercard for betalinger over internett.

Overføringen skjer med sikker SSL-kryptering. Det innebærer at ingen uvedkommende kan se dine kortopplysninger.

Faktura – 14 dager (0 kr):
Vi tilbyr fakturering i samarbeid med Klarna. Fakturaen mottar du i forbindelse med levering av din vare. Du har 14 dager på å betale fakturaen fra varen sendes. Ingen avgifter tilkommer ved fakturabetaling.

Ved et kjøp kommer Klarna utføre en kredittvurdering og i visse tilfeller kan en kredittopplysning forekomme. Du får da en kopi av kredittopplysningen per post.

Ved forsinket betaling tilkommer et purregebyr med det beløpet som er tillatt etter lov, for øyeblikket 64 kr samt forsinkelsesrente på gjeldende referanserente med tillegg på 9,5 %.

Delbetaling – Klarna konto:
Generelt:
Vi tilbyr delbetaling i samarbeid med Klarna. 0 % rente for delbetalinger opp til 12 måneder. Det finnes flere alternativer, og du velger selv det som passer best.

Selvfølgelig kan du når som helst i løpet av delbetalingstiden betale hele det gjenværende beløpet. Du kan handle for 1000 kr opp til 50.000 kr. Du kan ha ett eller flere pågående delbetalingskjøp og Klarna samler dem på en kontofaktura månedlig.

Enkelt og smidig:
Du søker om delbetaling i kassen i forbindelse med ditt kjøp. I kassen velger du betalingsalternativet “Delbetaling – Klarna” og ønsket type delbetaling. Du får umiddelbart beskjed om din søknad innvilges, og vi kan behandle ditt kjøp omgående. Skulle din søknad ikke bli innvilget kan du gå tilbake til kassen og velge en annen betalingsmåte.


Delbetalingsalternativ:

3 mån, 0% årsrente, 195 NOK oppstartsavgift
6 mån, 0% årsrente, 295 NOK oppstartsavgift
12 mån, 19,95% årsrente, 295 NOK oppstartsavgift
24 mån, 19,95% årsrente, 395 NOK oppstartsavgift (betal 1/24, (22% rente) av totalbeløpet eller minst 95 kr i måneden)

Fakturagebyr på 45 kr/mnd tilkommer.

Øvrig:
Effektiv rente ved kjøp på 10.000 kr med 0 % rente i 12 måneder er 18,19 %. Din søknad vil utløse en vanlig kredittvurdering.

Les mer om de generelle kontovilkårene